Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Lefektetett Dávid Mónika meghalni és a börtön maga helyett
  2014-02-14 06:08:33, péntek
 
  1898-ban, miután a börtön és az izraeli menhely végrehajtotta rajtunk a trianoni bibliai olvastatását az egykori nagy-Magyarországnak, mely a Bibliát jelentette és teljes begyűjtését rám a világ csapásainak maga helyett Nagy Anna Vörös Oroszlános halott helyett, megtámadtak itt többen az utcán megjelenő börtön elektromosságokkal, hogy én vagyok a Sátán felesége. Már 1995. óta ismét ismételték a Bertalan és újhelyi Révész utcaiak sorsát iszonyatosan átírva a vezetett álmosfüzetek álmait, melyek a két utcai apokalipszist jelentették, szerepek végrehajtását embereken. Ezért felháborító, hogy folyamatosan elköltöztek innen, s hogy a világ könyvtár végrehajtásáért felelős földszintes V. László most budapesti rokonságához mehetett szabadon, elvitték őt is, mint a szirmabesenyő Gabi házaspárját a börtön fogkiszedő kísérettel rendelkező SÁTÁN népének, Simon Ilonát és brazil füves maffia képviseletét az elmeosztályról, melyet Liptatiék elméje hajtott rajtam végre és az egész világon.

Müller Péter Izraellel születésem óta gyilkolta az embereket és az egész világot, Presserrel indultak születésemkor, ezért volt az utcába beállítva, Pressernek kellett volna megszünnie, mint legyekkel gyilkolónak a menhellyel együtt. Ehelyett lefektettek engem meghalni azzal, hogy felemelik mindazokat a karmikus szerepjátékosokat, akik frigyet kötöttek a pokollal és a halállal, így mennek végig az összes csapás médiába vitelével, külföldre költöztetésével. Majdnek kiürült a megye, a sátánisták vitték el őket, utcanép. Ezek támadtak meg Újhelyben Moldován Nóra miatt.

Lefektettek meghalni a börtön helyett, megölte a menhely azóta a nagynénémet, szétlyuggatta az elvitt házaspár kísérete az unokanővérem fogait is, az egyetlen igazi és eredeti szőke magyar volt Magyar névvel az egész világon, mert velünk kezdték az egykori világ végi történelmet, még a haját is levágatták vele, mert derékig érő egykori Magyar eredeti szőke hajzuhataggal rendelkezett. Rajtuk hajtották végre a festő által megrazolt cserepet, melyen a Kecskések vannak ábrázolva hangyás fejjel gyerekszüléskor 1971-ben, ami a Föld-anyás cserepeim között van.

Lefeketettek meghalni Dávid Mónika nyomorultjai maguk, mint Szörnyeteg koporsója helyett. Müller kiszedte a fogaimat, dögöket tett a nyelvem alá az elmeosztály miatt, melyekkel születésemkor nálunk voltak, sorsukat hajtják végre folyamatosan, ahogyan születnek.

Dávid Mónika gondoskodott a jövőről dr. M-mel, melyet Illésék állítottak be 1972-ben Emlék M-nek dalával az 1962-es Mákostésztás hintás kislány indulással, a pontos dátum a szöveggyűjteményei között található, az enyémeket elégették.

Ezután Bródy új életet kezdett, ismét házasodott, ezért a felesége nevét a Kiss Tábornok utca beállította, mert én voltam a hibás.

A Rákóczi tér nemcsak vált a Keresztöltéstől és szerető életet élt az emberek megáldozásával, hanem szüléskor olyan durván bánt mindenkivel, hogy egyeseknek levágták a húgyhólyagját is, amit rajtam akartak végrehajtani az Idegosztályon 1995-ben, amikor öngyilkossággal a börtön ismét maga vitt be a Bertalan utcai Turcsányi Gyula helyett, aki a genyót jelentette, Újhelyben Turcsányi Évával kezdtek, mint hivatalsegéddel, nyomorultként. Végig genyóztak engem a nyolcvanas évektől, mert a szomszéd így kiabált neki, felesége miatt nem vezethettem kerékpárt, autót, állandó egyensúlyzavarom lett, olyan csapásokat kaptam minden részembe. Már megöregedtek, itt rajtam ismételték 2004-ig a genyózást.
Az Idegosztályon a börtön elméje belé döfte a húgyhólyagomba a katétert, s már a Duna tévé hunnia filmeit hajtották végre Benkő református kezdetével anyám sorsa ismétlőinek két utcáján.

Lefektettek meghalni, míg a cigányság emelkedett és a börtön megnyitotta nyaraló helyeit Krisztus rajtam végrehajtott börtön feszületeivel a szirmabesenyőieknek, Sas jelével a Jézus születési kezdetemnek, amit a Média ismételt az összes feszületes könyvével, végig kísérte az emberek meggyilkolását a börtön helyett.
A zsidók a hangom miatt és a külsöm miatt gyilkoltak le, ezért állították be a tehetség kutató műsorokat is a börtönnel.

Sátán karmikus népeit jelentik, már az egész ország karmikussá vált, mióta a kommunizmust száz éve hajtják végre, egyedül a parasztok és az emberek maradtak meg születésemkor.

A börtönhöz tartozik az egész megye Borsodban, fekete csapásokat jelentenek a nyomorultak Pszichografológiai országaival együtt, melyekhez a kivégző osztagok, horrorosak tartoznak, mint a Kereszöltés népe és a termékenységi népek, amelyekkel születésemkor kezdtek barna bőrűként mondva engem a Keresztöltés népe helyett, ők a nácik. Zoltán Erika az engem tágító gyalázó kíséretével isi börtönt csapást jelent a két utcával együtt. A Kiss Tábornok utcai Kata és Lila kocsmás kommunista iszonyatok, melyek azóta Szombathelyre költöztek a gyerekemet kísérve és tönkre téve cseremisz pusztítóé az Antológia Humana zsidó rokonságból. A Kata kocsma Mészáros neveket jelent, régi múltja van a médiában is a kék buszos útvonalakkal együtt, 1956-os lincselők voltak a szívkivájó ballonkabátos sántával együtt, ez is itt van beállítva, hogy meg kellett volna halnia. Már a Tatárdombon a börtön a menhellyel és a romániai Tik sem vagytok magyarok sátánistáival engem akart felakasztani az utcába rendezett csapás helyett, el akarták vágni az ereimet is az egyik sátánista helyett. Egyetlen áldozással kívánta Borsod megoldani Müllerrel a túlélésüket, mint Halál és börtön néppel, ezért mentek ők folyamatosan színésznek, énekesnek, politikusnak, média szereplőnek. Izrael húsállatokat és Presser Pici nyomorultjait jelenti a Fejezetek a szexualitás történetéből című könyv alapján létrehozva, míg Jeruzsálem a barzil és bibliai könyvben megírt fertelmeskedő nyomorultjait a világ csapásainak. Ezeket is a börtön hozta létre.

Lefektettek meghalni, megcsonkítottak a menhellyel az utcába rendezett orosz történelmet rajtam végrehajtó Árvay Róza helyett, akinek az apja is nyomorultként orosz történelmet hajtott végre a zsákba kitett könyvei alapján az elköltözöttnek, mely hihetetlen, hogy Pestre és külföldre vonultak az emberiség mészárosai, ezt jelenti a Mészáros Kata név is.

Megcsonkítottak Oláh Ibolya cigány izraeli csapás miatt már tíz évvel ezelőtt, Kati nevemet vette fel Kernék börtönével. Megcsonkítottak japán gésaként Gór Nagy Mária börtön sorsának ismétlésekor és valamennyi fogkiszedő helyett a családdal együtt, így hozták ide az öcsémet, hogy majd kinőnek a fogai halála előtt. A karmikus ezoterikus kiadóban megjelent egykori Ciprusi mágus könyvében leírtakat ismételték, hogy a ciprusi mágus karmikusan elhordja más bűnét, kinöveszti a fogakat, ő rendelkezett favédő manókkal is. Emiatt a könyvéhez érve nemcsak minket támadtak meg emberként csonkítással, hanem Ciprust is folyamatosan eljárták.

Lefektetett maga helyett meghalni a börtön, miközben egyházakat nyitott és felment a médiába fertelmeskesni a Miskolcról állított médiába.
Lefektettek meghalni a börtönből Szűcs Judit karmikus szülött helyett, aki nyomorultként már ismételt az utcába állítva, valamennyi Szűccsel együtt, így Pécsi Ildikó sportolóként bemutatott férjével együtt, aki nehezen gondolkozó csapás lett volna, szerepét embereken végrehajtották. Valamennyi sportoló így állhatott elő. A szívemet gyalázzák 1998. óta, iszonyatos fájdalmaim vannak, mint börtön gyilkosnak és elme csapásnak, míg a Nyírő Gyula, a Pszichografológiai egykori létrehozó elektromos csapásaival elmebetegezett engem, mikor kezdtem érteni, mi történik itt, mivel ellenkezik a józan ésszel minden láthatatlan világ kísérete a két utcának.

Lefektettek meghalni a cigányság halálnépe helyett és pokol medúzás kezdete helyett a zenészeknek, akik elmeosztályi ismétlésben vannak 1995. óta az egészségügy képviseletében, utálva engem, mint embert.

A Rákóczi tér minden szépséget rólam megszüntetett, minden részemet tönkretette. Koncz Zsuzsáékkal kezdődött kommunista ismétlést is Müller Péterék hajtották végre, mint ahogyan kezdtek születésemkor az elmével pisiszaga miatt, ezért támadtak meg engem, s rajtam ismételték.

Az emberi szív gyilkolása és gyalázata Izraeltől, mely a szívemet folyamatosan nyomogatja és mellbimbóimon van 1998. óta Müllerékkel születésem óta tart, a melleimnél fogva a Ketten a kertben Cseh Károly egyik kötete miatt vezet Müller, mert itt van az egyik démon isten, akitől elpöröltek Philemoni társ kell nekem énekem alapján. Egyetlenegy kívánságom száll feléd világ, mutasd, hol a paradicsom, s társam, kisvilág. Philemoni társ kell nekem, félje nevedet, s míg föld forog velem legyen örök-szerelem. Ettől a démon istentől Cseh Károly Keletes sorozattal pöröltl el engem, úgy fordítva le Erich Fried Philemon énekét, hogy csapj bele a szívébe Philemonnak, ezért csapkodnak a szívembe, ezért gyalázzák folyamatosan. Az egész kelet gyalázkodó egykori zsidó nép ellenes sorozatot írt, ezek itt a híres-nevesek, a város értelmiségét jelentik, wikipédiában vannak, mint a többiek, az Időjelek képviselői eladott lélekkel.
Philemon démonja itt van a bal oldalamon, nem hagyott el, pedig démon és én ember voltam dr. Sági Ilona újabb apokalipszist a két utca alapján rajtam elkezdő idegorvos szerint, már soha nem leszek ember, ezt a két utcai csapások 1991-ben mondták ki rám. Malacok is itt vannak, ahogyan Cseh kiadta és megrajzolta, hogy nem engednek el, míg áldást nem kapnak, ugyanis én királyköszöntőket fogadtam, mindet meggyalázták, amit Fecske Csaba is megírt, így fogadták itt az összes bibliai népet a világ minden részéből. Máriák terhes tanácsadáson Fecske szerint, fel is csinál mindenkit a Rákóczi tér Szörnyeteg koporsója, ők hosszabbítottak velem, adták a gyerekeket a Keresztesi familia 1971-es emelésével szürke nadrágos beöltöztetésemmel a jelen sógornőm ruhájába a Kohut családnak, a cigányságukkal, melyekkel engem és anyámat gyalázták meg az emberekkel együtt Dávid Mónika fia, Melion Miklós hosszabbításával emelkedett alkoholista, buzi és leszbi nyomorult Rákóczi terével, amik jungizmust is tanultak már. Zsoldos börtön orvos csak annyit mondott, hogy vegyem le a bárányos jelmezt, mint kardigánt magamról és már meg is halt. Zsoldosok a fűvósok, a Talmudos náci nép zsoldosai, ezért kellett volna elmenni a foguknak, amit az egész világon végrehajtottak.

Itt vannak a fogkiszedők, ezeket taníttatták fogorvosnak, ezért juttatott a város a börtönnel a fogorvosokhoz folyamatosan a börtön fogkiszedő népe, mint Gór Nagy Mária helyett Dévényi újhelyi zsidó kezdettel.

Dévényiék az elmeosztállyal 1991-es kivégzésem óta emberként a Bertalan utcaiak részéről folytatták az elmeosztálynak a három kívánságomat Mária Duval jósnő asztrológiai jóslata miatt, így kerültek a nyomorultak média irányítóként költőnek, írónak lapok létrehozójának, lediplomáztak. 1967. óta a nyomorultak és a zsidók diplomáztak le, a nyomorultakat vitték diplomásként külföldre hatalmas jólétbe.

A szirmabesenyői központ 1995. óta hajtja végre a világ összes feszületét rajtunk kék szemű német kezdetével az üvegesének.

A Mónika Show fertelmesei Dávid Mónika Miskolc igazságügyi elmeszakértővé tett Rákóczi téri hosszabbításként a németek rtl klubjával lett bemutatva, mint református zsidó börtön.

A csapások a gyerekeik nevét apokalipszis folytatásként adták. Így lettek Erikák és Ildikók a karmikus kurvák, kiválasztottak lettek egykori magyarországi Rákóczi térként. Szirtes nevéből vett Szirtes Dóra és Müller mostani médikus baráti köréből Szinetár Dóra szülei a nevüket Pandorás adták a Dóráknak.
Az Ágnesek születési kurvázásommal kezdetével az elválások sorozatát jelentik, Ágnes asszony mossa lepedőjét soroknak megfelelően. Valamennyi Ágnest a média tartotta meg végig emberek gyilkolásával.
Ez Voit, Mészáros Ági, a jó szomszédja a Coop garázsboltból emelkedő Júlia jósnő álmából lett ember gyilkosok Ágneseit is jelenti óvoda társam, Hantos Ágival együtt, akinek a nevéhez érve hantoltak a városban, Ezt Gálvölgyi mutatta be sírásóként, rajtam ismételte a miskolci elméjével Hantos Ági sorsát, akinek a gyereke kamillával lett leforrázva, mielőtt az enyémet gulyáslevessel leforrázták volna. A kamillás fordítását Rab Zsuzsának Cseh Károly hozta az Én téged elpöröllek fordítással együtt, melyet születésem óta a vadon hajt végre, minden kortól és időtől való elpöröléssel, mert így senkit sem fontak még énenkükbe, mint engem, így voltam minden egykori isten felesége, Istvánnak is.

Csend mennydörgése az éj, de nem riaszt ma, te nékem mint a fahéj, vagy kamilla kezdettel indult a vers, Hantosék ezeket szüntethették meg. Valamennyi írásom, mesém egykori világ kezdettel indult, senki sem kiváncsi a maradékra, de a nyomorultak valamennyit ismételték és végrehajtották a várossal együtt rajtunk, az öcsémet emiatt cipelték üzengetve a rég meghaltaknak, a másik világba, ahol a jehova kutya és kísérete tartozik, mint kezdet, Japánnak is, amit a Heti hetes művel az összes elmebeteggel. Szulák bermudásait is innen emelték, s mert tágul-szűkül a börtön engem tett tönkre. Xénia láz a tatárdombi űrhajós ufókat jelenti.
Bármilyen hihetetlen, nekem is az volt, szellemvilágot, fekete halált jelent.

Az sem volt mindegy, mint ahogyan Árvay orosz történelem végrehajtó családból elmondta, hogy Róza, vagy Rózsa nevet kapjanak-e szerepeik szerint a csapások. Így lett a Rózsa tűzrózsa, tűzmágia berendezés világ végi megadás előtt Rózsival. Így támadtak meg engem férjhez adásom előtt már többszörösen a királdi Rózsa helyett, majd 2004-ben azért, mert karmikus sorsa szerint a vége archeimer kór . Valamennyien jelenleg írással foglalkoznak, mint a Varga börtön emberiség mészárosa, amelyiknek az arcának nem lett volna ismerős és semmi sem lehetett volna Rózsa kiadónál dedikált, mint helyesírni nem tudója a Debreczeni Omegás kezdetnek. Ezek valamennyien, mint miskolci csapások a börtönből átléptek a Holnapba. Nem véletlenül került a Bertalan utcai okkultista vérfürdősök utcája Kata Mészáros névvel berendezve a pusztító Lila kocsmájával együtt, melyet a maffia coca cola jellel megjelölt Szelepből felállítottként, mint 1972. óta anyámat gyilkolókat, amit a menhely rajtam ismételt.

Mivel a kommunisták a szerepeiket rajtam hajtották hidegháborúként végre, ők maguk bejárták a világot, utazgattak, házasodtak, utódaik diplomásként szép életet élnek. Valamennyien emberiség felszámolása vérében gyilkosok.

Lefeküdtem négy éve, mikor az elmeosztály születésemkor nálunk lévő megszületettek csapásait megkaptam, mint betegségeket, a lábamat Müller eldeformálta, összelyuggatta, ezután teljesen tönkrement, alig tudok járni rajtuk, de már a parkinsón koros Ufó csapása a bolhahegynek után sütött a talpam a magas sarkú szandálokban, volt, hogy a bőrcipőm tiszta vér lett, mert a boszorkányoknak adták a drága ruháimat, majd szétlyuggattak mindent, azóta a zsidók és leszbik,. a Lila kocsma üzemetetőjének ócska ruháit hordták össze, mint ami Ómasztánéval kezdődött a hatvanas években ócska epres ruhájával, azóta már elmúlt negyven éves, börtönből van szintén.

Én vagyok a múlt, Müller a zsidókkal a jövőt jelenti Oláh Ibolya cigány leszbi buzi fajtalankodóival Izraelnek.

A két utcái apokalipszisnek, s innen kiválasztottaknak a börtönnel kellett volna meghalnia. A német-magyar zsidó megmaradottak az egykori trianon előtti 130 éves berendezésként kezdte el apám és anyám házasságával a világ történelmét a focizó sárga Jehova igazi kutyával, Csokival pokol angyalaival, ezek a Szentháromság kezdeti együtteseit jelentik. Az utánuk következő már a miskolci Avassal és Vas megyével berendezett hosszabbítása a Vörös Oroszlán karmikus kommunistáinak, kutyákkal.

Rima Jeruzsálem valóban rima, ahogyan megírták a bibliájukban, fertelmeseket jelenti Börtön által létrehozva, mivel a magyarok börtön fogságában voltak, így kezdtek a Rákóczi téri Ágnessel, mint Pszichografológiai félig nemes, félig cigány beállításuk helyetti ember támadással, így ment át az 1995. óta ismtelt Unió kezébe a cigányság és kelet népének egyetlen áldozással történő felemelése, valamennyi szerep és könyv végrehajtásával az itt beállított két utca elmeosztálya helyett, amin folyamatosan járnak végig, nyolcvan éves beállítás, Balla név már száz, amerikai színésznőként is. Azóta a borsodi elme embereket támadott meg, belőlünk állították fel az angol királyi családot is Margittal több, mint száz esztendeje.

Minden ország nemese Katalin könyv alapján került berendezésre.

Lázár politikussal visszamentek nagyapa haláláig a szőlőskertek Énekek éneke nagyfolyású szerelmesével, amit itt római egyháznak írtak meg. A szőlő pusztító jele a régi Magyarország bibliájából.
Ezt huzigáltatta a református magyar nép önkívületben anyámmal a kertünkből, mi tehetetlenül néztük az ablakon át, ez a magyar reformtátus egyház, amelyik Hunnia néven tartósította magát emberek legyikolása árán. A pszichiátriára Illés apokalipszisből dr. Melion Józsefhez, emlék M-nek dala alapján az egykori összerombolt világhoz érve a bemutatatott videó szerint a római egyház ufósa helyett szállítottak be, így mentek át Rómába. II. János az elméről, akit a Braun padlás jelentett a sünökkel együtt, reformátusokkal, mint nácikkal már ekkor emelkedett Lengyelországból. Dr. M. volt az egyetlen a béka Bestia szerint, aki segíteni akart. A Föld-anyás kiállítása után a világ vallásainak cserepeivel és feszületeseivel a Szivárvány szövetségeseknek, amiket születésem óta rajtunk hajtottak végre bevitt a börtön öngyilkossággal a Hunnia filmje mondatával a reformátusoknak, hogy elutazom messzire, itt már rátértek a Bertalan utcaiak sorsára, valamint egy asszonyét hajtották végre a hangom miatt, mert minden hónapban öngyilkosságot követett el, ezt kiabálták a gyerekeimnek az ufói a római egyháznak, ahová Fábry is tartozik. Meg akartak ölni. Sikerült. Igaza volt Ságinak, a két utcai kíséret általi lemészárlásomkor, belőlem már soha nem lehet ember.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: hosszabbításként, lemészárlásomkor, szövetségeseknek, egyensúlyzavarom, hosszabbításával, fajtalankodóival, lengyelországból, megcsonkítottak, hivatalsegéddel, öngyilkossággal, reformátusokkal, végrehajtásával, költöztetésével, apokalipszisnek, végrehajtásáért, boszorkányoknak, feszületeseivel, hidegháborúként, hosszabbítottak, felállítottként, apokalipszisből, magyarországnak, keresztöltéstől, gyerekszüléskor, reformátusoknak, összelyuggatta, képviseletében, szirmabesenyői, megszületettek, végrehajtották, cigányságukkal, üzemetetőjének, meggyilkolását, berendezésként, kommunistáinak, elmeosztályról, izraeli menhely, trianoni bibliai, világ csapásainak, utcán megjelenő, vezetett álmosfüzetek, világ könyvtár, szirmabesenyő Gabi, börtön fogkiszedő, egész világon, egész világot, utcába beállítva, menhellyel együtt, karmikus szerepjátékosokat, összes csapás, sátánisták vitték, börtön helyett, Lefektetett Dávid Mónika, Nagy Anna Vörös Oroszlános, Simon Ilonát, Müller Péter Izraellel, Újhelyben Moldován Nóra, Dávid Mónika, Emlék M-nek, Ezután Bródy, Kiss Tábornok, Turcsányi Gyula, Újhelyben Turcsányi Évával, Zoltán Erika, Antológia Humana, Presser Pici, Árvay Róza, Mészáros Kata, Megcsonkítottak Oláh Ibolya, Nagy Mária, Szűcs Judit, Pécsi Ildikó, Nyírő Gyula, Koncz Zsuzsáékkal, Müller Péterék, Cseh Károly, Cseh Károly Keletes, Erich Fried Philemon, Sági Ilona, Fecske Csaba, Melion Miklós, Mária Duval, Mónika Show, Dávid Mónika Miskolc, Szirtes Dóra, Szinetár Dóra, Valamennyi Ágnest, Mészáros Ági, Hantos Ágival, Hantos Ági, Zsuzsának Cseh Károly, Debreczeni Omegás, Kata Mészáros, Oláh Ibolya, Vörös Oroszlán, Rima Jeruzsálem, Melion Józsefhez,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png fotel  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Ami embereknek lehetetlen, az...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  A kételkedés kezelése  Csak a fogyatkozás látható  Éretlen vers  Alázat  Lóhere  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png telefon  Png lepke  Alázat  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Krisztinától  Rátalálsz  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Png csokor  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Paul David Tripp Április 20  Reggel van  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Radikális szeretet  Neked tudnod kell  Alázat  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Png kutya  Szívem  Még csak most kezdődik a nap  Makszim Gorkij gondolata  Szép estét kedves látogatóimna...  Png virág  Örülök, hogy látlak!  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Akarat  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Leonardo da Vinci gondolata  Png virág  Nem tudhatod  Az engedelmesség miért nem vál...  Akarat  képre írva  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Albert Einstein gondolata  Paul David Tripp Április 19  Paul David Tripp Április 21  Minden harmadik...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Akik bántanak téged  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Radikális szeretet  Nagyi telefonál  Kerüld el az evangélium örömén...  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nevem  Akarat  Akarat  Örülök, hogy látlak! 
Bejegyzés Címkék
izraeli menhely, trianoni bibliai, világ csapásainak, utcán megjelenő, vezetett álmosfüzetek, világ könyvtár, szirmabesenyő Gabi, börtön fogkiszedő, egész világon, egész világot, utcába beállítva, menhellyel együtt, karmikus szerepjátékosokat, összes csapás, sátánisták vitték, börtön helyett, menhely azóta, elvitt házaspár, unokanővérem fogait, egyetlen igazi, egykori világ, festő által, elmeosztály miatt, 1962-es Mákostésztás, pontos dátum, enyémeket elégették, felesége nevét, emberek megáldozásával, börtön ismét, genyót jelentette, nyolcvanas évektől, börtön elméje, cigányság emelkedett, börtön megnyitotta, összes feszületes, emberek meggyilkolását, hangom miatt, külsöm miatt, tehetség kutató, egész ország, kommunizmust száz, emberek maradtak, börtönhöz tartozik, egész megye, kivégző osztagok, termékenységi népek, engem tágító, gyerekemet kísérve, szívkivájó ballonkabátos, utcába rendezett, egyik sátánista, szexualitás történetéből, börtön hozta, zsákba kitett, emberiség mészárosai, családdal együtt, fogai halála, karmikus ezoterikus, ciprusi mágus, könyvéhez érve, médiába fertelmeskesni, börtönből Szűcs, utcába állítva, szívemet gyalázzák, józan ésszel, cigányság halálnépe, egészségügy képviseletében, elmével pisiszaga, emberi szív, szívemet folyamatosan, melleimnél fogva, kertben Cseh, egyik démon, démon istentől, szívébe Philemonnak, egész kelet, város értelmiségét, összes bibliai, világ minden, jelen sógornőm, emberekkel együtt, bárányos jelmezt, fogorvosokhoz folyamatosan, elmeosztállyal 1991-es, három kívánságomat, nyomorultak média, zsidók diplomáztak, nyomorultakat vitték, szirmabesenyői központ, világ összes, gyerekeik nevét, karmikus kurvák, nevüket Pandorás, elválások sorozatát, média tartotta, nevéhez érve, miskolci elméjével, gyereke kamillával, enyémet gulyáslevessel, kamillás fordítását, vadon hajt, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 51 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1259
  • e Hét: 8732
  • e Hónap: 14973
  • e Év: 67239
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.